Jocuri ale minții pentru copii isteți


Ești gata pentru o provocare care să-ți antreneze mintea? Atunci îți propunem cele mai grozave cărți cu exerciții, probleme, jocuri de logică: distractive, amuzante, fascinante și inteligente – toate îți vor antrena mintea și memoria și-ți vor pune la încercare puterea de a gândi logic!

Jocuri ale minții pentru copii isteți : peste 100 de exerciții pentru antrenarea minții / editor : Imogen Williams ; il. : Chris Dickason . – 
București : Litera, 2018 . – 
192 p. : il.

Peste 100 de exerciții menite să îți testeze creierul. Fiecare exercițiu poate fi rezolvat pe rând, dar exercițiile devin tot mai dificile, pagină după pagină, așa că ar fi bine să începi cu începutul și să-ți croiești treptat drum spre finalul cărții.

Jocuri matematice pentru copii isteți : peste 100 de exerciții pentru antrenarea minții / editor : Jonny Marx ; il. : Chris Dickason . – 
București : Litera, 2018 . – 
192 p. : il.

Cartea conține peste 100 de exerciții de matematică ce îți vor pune mintea la încercare. Dacă nu reușești să rezolvi un exercițiu, ai putea încerca să ceri ajutorul unui adult, deși… știai că ai un creier care este de fapt, mult mai puternic decât al unui om mare?

Enigme și ghicitori : peste 100 de enigme provocatoare vizual, de logică și cu numere / Robert Allen ; trad. din lb. engl. : Elena Ahire . – 
București : Litera, 2018 . – 
224 p.

Peste 100 de enigme provocatoare vizual de logică și cu numere. În timpul de care este nevoie pentru descifrarea câtorva dintre enigmele de gândire neconvenționalăde superdetectiv din acestă carte, ai putea să faci curat sau să decorezi camera pentru oaspeți.

Marea carte a jocurilor de inteligență / trad. Rodica Chiriacescu . – 
Chișinău : Arc, 2016 . – 
55 p. : il.

Labirinturi, cuvinte încrucișate, jocuri de inteligență, sudoku, trucuri matematice și multe alte activități distractive.

Antrenează-ți mintea! Superjocuri de memorie / Lisa Regan ; trad. : Mihaela Banu . – 
București : Litera, 2018 . – 
96 p. : il.

Activități și jocuri de memorie, care cultivă capacitatea de concentrare și atenția la detalii, acestă carte este dedicată tuturor copiilor care adoră provocările.

Nu ezita! E timpul să îți pui mintea la contribuție!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s